Skip to content

Lofoten – Et spændende 2025 venter forude

Picture of Bjørn Fogh

Bjørn Fogh

Vi er glade for at kunne løfte sløret for nogle af de mange spændende nyheder, vi har planlagt for 2025. Allerede i morgen offentliggør vi vores første store eventyr for det kommende år, og det bliver intet mindre end spektakulært!

Vores første rejse for 2025 er skabt med fokus på fællesskab, unikke oplevelser og storslået natur. Det bliver en rejse, der samler eventyrlystne sjæle til en oplevelse, hvor vi sammen udforsker nogle af verdens smukkeste steder. Vi kan næsten ikke vente med at dele detaljerne med jer!

Store ambitioner for 2025

North Away har store planer for 2025, hvor vi vil præsentere nye og spændende koncepter, der bygger videre på vores kerneværdier: fællesskab, natur og eventyr. Vi har sat ambitiøse mål for året, og vores pipeline er fyldt med idéer, der vil løfte vores eventyrrejser til nye højder. Det bliver et år, hvor vi sammen med vores deltagere vil skabe uforglemmelige oplevelser i verdens mest betagende landskaber.

North Away sælger unik virksomhedsrejse

Vi er også meget stolte af at kunne fortælle, at North Away netop har solgt en skræddersyet virksomhedsrejse med fokus på community, natur og eventyr. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med virksomheder, der ønsker at skabe stærkere fællesskaber gennem unikke oplevelser i naturen. Vi ser frem til at tage deltagerne med på en rejse, hvor eventyr og fællesskab bliver sat i centrum.

Hjemmesiden får en makeover

Som en del af vores udvikling forbereder vi en større opdatering af vores hjemmeside. Vi arbejder på at gøre det endnu nemmere for vores besøgende at finde inspiration til nye eventyr og at udforske de mange rejsemuligheder, vi tilbyder. Vi glæder os til snart at præsentere det nye design og de forbedrede funktioner!

Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier for flere spændende opdateringer – 2025 bliver et år fyldt med eventyr!

Del dette post