Skip to content

Girlpower i Lofoten!

05 - 10 august 2025

6 dage

Oplev et ægte girlpower eventyr, hvor vi kombinerer spektakulære vandreture med autentiske oplevelser og et stærkt fællesskab. Eventyret ledes af Emma, Danmarks yngste kvinde til at bestige Mount Everest, og Fie, Lofoten-ekspert som kender øernes hemmeligheder og unikke steder.

Vores drøm er at samle et hold af kvinder, der deler passionen for eventyr og ønsket om at skabe uforglemmelige minder sammen. Rejsen vil føre os gennem Lofotens storslåede landskaber, hvor vi dagligt vil bestige imponerende fjelde – en god blanding af de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet Fie’s egne favoritter, der vil tage os væk fra de andre turister og ud på ture, som vi sent vil glemme.

Under vores rejse vil vi sove i telte på unikke steder, tilberede vores egne aftenmåltider, nyde gode samtaler over bålet, vandre til storslåede udsigter, få en arktisk sauna oplevelse og tage på et kulinarisk frokostbesøg hos Polarhagen. Der vil være mulighed for at komme i bad på dag 1, 2 og 4. Gennem vores rejse vil vi regelmæssigt passere faciliteter med toiletter, der sikrer bekvemmelighed og komfort. For de øvrige tider vil vi på ansvarlig vis benytte os af naturen. Bagagen vil blive transporteret for os under størstedelen af rejsen.

Inden vores afgang til Lofoten vil vi, Emma & Fie, arrangere en fælles briefing. Dette bliver en værdifuld lejlighed til at udveksle erfaringer, modtage nyttige råd, lære hinanden at kende og meget mere! Her vil I få udleveret en goodiebag med vores favoritter.

Fælles briefing: d. 14 juni fra kl. 16 – 18 i Friluftsland Kbh.

Deltag i vores girlpower eventyr og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke på Lofoten.

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 1. maj 2025. Dvs. at fælles briefing ligger inden tilmeldingsfristen. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK, hvilket sikrer din plads på turen. Det resterende beløb betales senest ved tilmeldingsfristen d. 1. maj. Turen afholdes ved 10 tilmeldte, hvorfor vi anbefaler jer ikke at booke fly før vi sender bekræftelse på det.

Type af rejse

De fleste dage vil du skulle bære en dagsturrygsæk med vand, snacks og ekstra tøj/regntøj. Da vi en af dagene skal vandre og overnatte på en skjult strand, er det vigtigt også at medbringe en større vandrerygsæk til dit udstyr. Vi anbefaler, at du pakker en duffelbag til indtjekning, hvor din store vandrerygsæk kan ligge i øverst, og bruger din dagsturrygsæk som håndbagage. Vi sørger for at transportere din duffelbag mellem destinationerne.

Fysisk form

Denne tur er for dig, der søger en stor oplevelse og er klar til at blive udfordret. Hver dag bestiger vi et nyt fjeld, og selvom vi tilpasser tempoet, så alle kan følge med, vil det være en fysisk krævende tur. Forbered dig på hårde, men givende vandreture i storslået natur.

Transport til lofoten

Vores rejse starter ved Moskenes Færgekai. En af de billigere transportmuligheder er at flyve til Bodø og tage færgen til Moskenes. Da dette er en længere rejse, kan det være nødvendigt at ankomme til Bodø dagen før. Alternativt kan du flyve direkte til Leknes i Lofoten og tage en bus, der tager cirka en time til Moskenes Færgekai.

Ankomst & Afgang

Vi mødes omkring kl. 14 ved Moskenes Færgekai, afhængigt af færgetiderne den dag (kommer senere). Rejsen vil fører os gennem Lofoten fra syd til nord, og vi afslutter ved Svolvær Busterminal omkring kl. 10 d. 10/08. Vi anbefaler, at du flyver hjem fra Svolvær Lufthavn.

Girlpower i Lofoten!

13.500 DKK
5.500 DKK depositum betales ved tilmelding
8.000 DKK betales ved tilmeldingsfristen

Hvad er inkluderet?

Guidet eventyr rundt i Lofoten med Emma & Fie

Fælles briefing i København inden afrejse

Goodie bags med vores favoritter!

Unik adgang til Messengergruppe

Detaljeret pakkeliste

6 dages transport + transport af bagage under hele turen

Alle måltider er inkluderet, med undtagelse af frokosten på dag 2 & 5, som er for egen regning

Overnatninger i telt (som deles entent 2 eller 3)

En kulinarisk frokost hos Polarhagen

En arktisk sauna og spa-oplevelse

Guidet vandreture til 5 fjeldtoppe

Udflugt til byerne Henningsvær og Reine

Vejledning til træning, grej og booking af fly

Tryghed på rejsen

Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Tilmeld dig her
Dagsprogram
Klik på de enkelte dage for at læse mere
Dag 1: Velkommen til Lofoten
Vi mødes enten ved Moskenes Færgekai eller Moskenes Camping, afhængigt af, hvordan du vælger at ankomme til Lofoten. Den hurtigste rute er at flyve direkte til Leknes Lufthavn i Lofoten, selvom dette kan være den dyrere mulighed. En mere økonomisk løsning er at tage et fly til Bodø og derefter en færge til Moskenes i Lofoten. Vores rejse starter i Moskenes, hvor vi vi mødes i løbet af eftermiddagen. Aftenens camp vil være opsat, og der vil være en velkomstmiddag efter en lang rejsedag, hvor vi vil have tid til at lære hinanden endnu bedre at kende og nyde de spektakulære omgivelser.
Dag 2: En Lofoten Klassiker
Gør jer klar til en af de mest spektakulære hikes i Lofoten, som giver en udsigt der er et absolut must-see! Efter vandreturen forkæler vi os selv med en uforglemmelig oplevelse på en 5. generations lokal drevet restaurant, hvor vi smager på Lofotens lækkerier (frokost ikke inkluderet i prisen). Herefter bliver vi kørt til dagens overnatningssted, som ligger fredfuldt ud til en kridhvid sandstrand. Efter aftensmad går vi et smukt solnedgangshike.
Dag 3: En skjult perle
Dagens program inkluderer en enestående vandretur til toppen af et fjeld, som er 543 meter over havets overflade. På denne dag skal vi bære fuld oppakning, hvilket betyder, at vi hver især har en vandrerygsæk med plads til sovepose og liggeunderlag. Vi fordeler ligeledes kogegrej og telte mellem os, da vi efter at have nået fjeldtoppen vil vandre ned til en skjult strand, som kun kan nås til fods. Ved ankomsten til den skjulte strand, vil vi tilbringe en aften i betagende og uberørte omgivelser. Sammen vil vi tilberede og nyde dagens aftensmad, omgivet af den storslåede natur. Bemærk, at på dag 3 skal vi selv bære al vores udstyr til stranden, så det er vigtigt at medbringe en god rygsæk, der kan rumme det nødvendige udstyr.
Dag 4: Panoramaudsigter & Polarhagen
I dag står den på en spændende bestigning af Offersøykammen, der tårner sig 436 meter over havets overflade. Afhængigt af vores pauser og ganghastighed, forventer vi at turen til toppen og tilbage igen vil tage cirka 2-3 timer. Fra toppen belønnes vi med et betagende 360 graders panoramaudsyn over Lofotens landskab og det vidstrakte norske hav. Herefter venter der os et lækkert frokostbesøg hos Polarhagen. Her vil vi blive guidet rundt i deres imponerende og økologiske have af ejerne, danske Parsa og hans norske kone Lisa. Vi runder dagen af med et camp-spot i verdensklasse.
Dag 5: Hike, Henningsvær & & arktisk sauna
Vores dag begynder med en vandretur i det nordlige Lofoten. Herefter besøger vi den charmerende by Henningsvær, hvor der vil være 'fri leg' til at besøge de hyggelige lokale butikker og små caféer (frokost i Henningsvær er på egen betaling). Efter en skøn eftermiddag i Henningsvær kører vi mod vores sidste overnatningssted. Her venter en arktisk sauna og spa-oplevelse, som en god afslutning til turen.
Dag 6: Farvel til Lofoten
Vi aflytter kl. 10 ved Svolvær Busterminal. I Svolvær har du mulighed for at tage et fly hjem. For dem, der foretrækker at tage færgen til Bodø og flyve derfra, går der en bus fra Svolvær til Moskenes, hvor færgen til Bodø afgår.
Booking step by step
1.

Step 1: Tilmelding

Udfyld formularen med dine oplysninger: fulde navn, adresse & mobilnummer.

2.

Step 2: Modtag bekræftelse

Vi sender dig en bekræftelsesmail med en faktura. Din plads på rejsen er reserveret, når vi har modtaget depositum.

3.

Step 3: Betal depositum

Betal depositummet inden den oplyste frist. Når depositum er betalt, er din tilmelding bekræftet, og din plads er sikret.

4.

Step 4: Endelig betaling

Tilmeldingsfristen nærmer sig, og vi sender dig en påmindelse om at betale resten af beløbet inden tilmeldingsfristen.

5.

Step 5: Modtag rejseinformation

Når det fulde beløb er betalt, modtager du: detaljeret rejseplan, pakkeliste og invitation til en fælles chat. Vi sørger for, at du har alt, hvad du behøver for at forberede dig til rejsen.

6.

Step 6: Eventyret venter!

Nu er du klar til at tage af sted! Vi ser frem til at byde dig velkommen til en fantastisk rejse i Lofoten.

1.

Step 1: Tilmelding

Udfyld formularen med dine oplysninger: fulde navn, adresse & mobilnummer.

2.

Step 2: Modtag bekræftelse

Vi sender dig en bekræftelsesmail med en faktura. Din plads på rejsen er reserveret, når vi har modtaget depositum.

3.

Step 3: Betal depositum

Betal depositummet inden den oplyste frist. Når depositum er betalt, er din tilmelding bekræftet, og din plads er sikret.

4.

Step 4: Endelig betaling

Tilmeldingsfristen nærmer sig, og vi sender dig en påmindelse om at betale resten af beløbet inden tilmeldingsfristen.

5.

Step 5: Modtag rejseinformation

Når det fulde beløb er betalt, modtager du: detaljeret rejseplan, pakkeliste og invitation til en fælles chat. Vi sørger for, at du har alt, hvad du behøver for at forberede dig til rejsen.

6.

Step 6: Eventyret venter!

Nu er du klar til at tage af sted! Vi ser frem til at byde dig velkommen til en fantastisk rejse i Lofoten.

Tilmeld dig her
Udfyld formularen her under, og vi vender tilbage hurtigst muligt

North Away ApS

Hvad siger tidligere rejsende

Billeder fra

Girlpower i Lofoten!