Skip to content

Lofoten – Vi lovede unikke oplevelser & fællesskab

Picture of Bjørn Fogh

Bjørn Fogh

Hos North Away forpligter vi os til ikke blot at vise dig Lofotens skønhed, men at tilbyde dig en rejseoplevelse, der er lige så unik og autentisk som selve destinationen. Det er ikke kun en tur; det er et eventyr, en rejse, et fællesskab.

Netop hjemvendt efter en fantastisk grupperejse med North Away, som vi giver vores varmeste anbefalinger. Fie & Bjørn havde lavet et super program, alt klappede, og vi følte os i kompetente hænder fra start til slut” deler en tilfreds rejsende.

Vores mission er at skabe uforglemmelige øjeblikke, som du vil bære med dig for evigt. Uanset om du er naturelsker, eventyrer, eller blot søger et afbræk fra hverdagen, tilbyder North Away gruppeture, der byder på både spænding og ro, udforskning og afslapning.

North Away arrangerede den perfekte grupperejse til Lofoten – jeg er dem dybt taknemmelig for den uforglemmelige oplevelse” fortæller en anden begejstret gæst.

Vores rejser er designet til at fremme fællesskab blandt deltagerne, at skabe en følelse af samhørighed og at dele glæden ved nye opdagelser sammen. Med os ved roret, er du garanteret et program, der er unikt, autentisk og godt planlagt som kun lokalkendte på Lofoten kan guide dig til.

Foto-grupperejse med North Away har været en uforglemmelig og magisk rejse! Jeg følte mig i meget trygge hænder hos Fie og Bjørn, som skabte helt enestående og vilde oplevelser for os deltagere. Deres kendskab til steder og aktiviteter i Lofoten gav mig oplevelser, jeg ikke ville have fået på egen hånd” siger en tredje gæst, der ligesom mange andre har fundet værdi i vores ekspertise og lidenskab.

Dette er blot få af de ord, vores gæster har givet os med på vejen. Vi er dybt taknemmelige for de minder, vi har skabt sammen, og de oplevelser vi har delt. Lofoten venter, og med North Away kan du være sikker på, at du ikke blot vil se det – du vil opleve det.

Læs mere om, hvad vores gæster siger, og find ud af, hvordan du kan blive en del af vores næste eventyr på Trustpilot.

Del dette post