Skip to content

Lofoten – Gode nyheder

Picture of Bjørn Fogh

Bjørn Fogh

Rejsen til Lofotens betagende landskaber er blevet endnu lettere og mere overkommelig! Som jeres foretrukne rejsebureau er vi altid på udkig efter måder at forbedre jeres rejseoplevelser på, og i dag har vi nogle spændende nyheder at dele med jer.

Lofoten, kendt for sin ubeskrivelige skønhed og unikke natur, har længe væet en drømmedestination for mange. Indtil nu har rejsen dog været forbundet med to primære udfordringer: Den har enten været (1) lidt bøvlet og tidskrævende eller (2) forholdsvist dyr. Dette har desværre væet en hindring for nogle af vores kunder.

Stor nyhed: Priserne falder!

Vi er derfor begejstrede for at kunne meddele, at fra april 2024, vil det blive betydeligt billigere at flyve direkte til Lofoten fra Bodø. Dette er resultatet af en beslutning fra den norske regering om at gøre det lettere og mere tilgængeligt for både lokale og turister at besøge denne enestående del af Norge. Samtidig bliver en af færgeovergangene gratis for dem, der vælger at rejse uden bil, hvilket yderligere letter adgangen til øgruppen.

Forbedrede flytider

Det stopper dog ikke her. Flyafgange til Bodø fra Oslo er også blevet revideret, så de lander tidligere på dagen. Denne ændring er en kæmpe fordel for dem, der ønsker at fortsætte deres rejse til Lofoten med båd, hvilket giver mere fleksibilitet og tid til at nyde overfarten.

Kom og oplev Lofoten denne sommer

Med disse ændringer er der snart ingen undskyldning for ikke at besøge Lofoten. Om du er til storslåede naturoplevelser, fotografisk jagt på det perfekte billede under midnatssolen, eller simpelthen ønsker at slappe af i verdensklasse omgivelser, så er Lofoten stedet for dig.

Vi hos North Away er her for at sikre, at din rejse bliver så problemfri som muligt. Lad os hjælpe dig med at arrangere dit livs eventyr i Lofoten.

Vent ikke for længe – det er tid til at planlægge din sommerferie nu og sikre dig et ophold i et af verdens mest spektakulære og nu mere tilgængelige destinationer. Kontakt os i dag for mere information og lad os sammen gøre din drøm til virkelighed.

Del dette post