Skip to content

Lofoten – En aktiv rejse i Nord-Norge

Picture of Bjørn Fogh

Bjørn Fogh

Drømmer du om at kombinere storslået naturskønhed med spændende udendørs eventyr? Så er Lofoten i Nord-Norge den perfekte destination for din næste aktive rejse! Med sin enestående blanding af spektakulære landskaber, spændende kultur og utallige muligheder for udendørs aktiviteter har Lofoten allerede vundet hjertet hos rejsende i alle aldre. Læs videre, mens vi udforsker, hvorfor Lofoten er den ultimative destination for dem, der søger en aktiv rejsedestination.

Omgivet at naturen

Lofoten er som taget ud af en eventyrbog. Majestætiske fjelde, glitrende fjorde og maleriske fiskerlandsbyer udgør et billedskønt lærred, der kan tage pusten fra en hver – det var derfor vi forelskede os i Lofoten. Uanset om du er en erfaren vandrer eller blot elsker at nyde naturens skønhed fra vejen, vil Lofoten tilbyde dig en enestående oplevelse.

Vandring på Lofoten

Grib din rygsæk og dyrk den lokale folkesport nemlig vandring i fjeldene. Vi guider dig til netop et fjeld, der passer til dine kompetencer fra nemmere ruter til mere udfordrende stigninger – her er noget for enhver!

Surfing, det nordligste etablerede sted i verden
Ja, den er god nok. Lofoten har forskellige etablerede surfing centre, hvor du kan leje udstyr og få surfingtimer med en instruktør. Og du kan være helt tryk, du får en våddragt, så du sagtens kan plaske og surfe rundt i det arktiske hav over polarcirklen.

Sauna, fisketure, kajakture, dykning, cykling – you name it!

Mulighederne for en aktiv ferie er faktisk mange på Lofoten, derfor er det bare med at gribe dem.

Del dette post