Lofoten – Et vinterbade eventyr med Nordbaek

Vi er glade for at kunne annoncere et helt unikt samarbejde med vores tidligere gæster og nu nære venner, Ida og Barbara, fra NORDBAEK! Sammen har vi skabt en eksklusiv rejse til det spektakulære Lofoten i Norge, hvor vinterbadning og velvære går hånd i hånd. Rejsen er designet til alle, der drømmer om at kombinere naturoplevelser med afslapning og fordybelse.

En tur i vores ånd med fællesskab og eventyr

Efter vores succesfulde rejse til Lofoten i marts 2024, hvor vi skabte minder og fællesskab, har vi valgt at starte samarbejdet med Ida og Barbara for at tilbyde en ny mulighed for at opleve Lofoten og Nord-Norge. Vores rejse til Lofoten byder på nogle af de mest imponerende naturscenerier, som Norge har at byde på. Forestil dig at bade i krystalklart vand, slappe af i arktiske saunaer og nyde stilheden i den storslåede natur – alt sammen mens du forkæler både krop og sjæl.

En gave til velvære

Som en del af denne eksklusive rejse modtager alle deltagere en NORDBAEK goodiebag før afrejse. Denne goodiebag indeholder en personlig vindtætte badekåbe eller jumpsuit, badesko og et luksuriøst hamam håndklæde – samlet til en værdi af 2.647 DKK. Alt er nøje udvalgt for at sikre, at du får den ultimative velværeoplevelse i Lofotens betagende omgivelser.

Kom tættere på naturen

Dette eventyr er en enestående mulighed for at komme helt tæt på naturen og tage en pause fra hverdagens stress. I selskab med ligesindede vinterbadeelskere får du mulighed for at dele oplevelser, skabe nye venskaber og finde ro i det smukke landskab.

Tilmeld dig nu for at sikre din plads på dette fantastiske vinterbadeeventyr! Læs mere om rejsen og se detaljer her: Vinterbadning med Nordbaek.

Obs: Vi forventer at melde hurtigt udsolgt, da høj efterspørgsel og få pladser.