Lofoten – Fællesskaber, eventyr & fremtidige rejser

Sommeren er ved at gå på hæld, og om lidt afholder vi sæsonens sidste grupperejse. Der er blevet skabt mange forskellige eventyr gennem unikke koncepter såsom van-turen, girlpower-turene og ikke mindst vores retreat. 
Derudover har mange venner, par, familier og solo-rejsende valgt at rejse til Lofoten, hvor vi har hjulpet med booking og planlægning. Vi har skræddersyet mange forskellige typer af rejser, så hver gæst har fået netop den drømmerejse, som de ønskede sig.

Det gør os, Fie & Bjørn, både glade og stolte at tage del i jeres rejse eller få feedback omkring jeres oplevelser med North Away. Det giver også selvfølgelig endnu mere blod på tanden til kommende initiativer og rejser.

Lige nu knokler vi benhårdt for snart at begynde at præsentere vores rejser for 2025. Både hvis du ønsker at rejse på egen hånd eller med en af vores grupperejser.

Hvis du ønsker at være blandt de første til at høre mere om vores grupperejser, så anbefaler vi dig at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Her kommer der snart noget ud.