Lofoten – Sommerens første solorejse

Sommeren på Lofoten sparkes altid i gang med noget helt særligt, og i år var det Trine, der stod for årets første solorejse. Hendes eventyr startede i et van, som blev hendes hjem på hjul i fem dage, men Trines eventyrlyst var ikke til at stoppe der.

Udvidet Ophold

Efter de planlagte fem dage var Trine ikke klar til at forlade Lofotens fortryllende landskaber. Hun valgte derfor at forlænge sin rejse med tre ekstra nætter. Det skete i tæt samarbejde med en af vores lokale partnere, som sørger for, at vores gæster føler sig godt tilpas.

Om sin oplevelse med os, deler Trine følgende tanker:

”Jeg rejser jo egentlig altid alene, men denne gang var det i godt selskab med Willy, som var den van jeg rejste med. Det var vemodigt at sige farvel til Willy, indtil jeg landede på en dejlig fiskebrygge med en masse lokalt liv. North Away planlagde en perfekt rute med passende vandreture og tid til ro i vanen om aftenen. At køre rundt i Lofotens landskab giver en helt speciel stemning, og man føler sig så lille på en fantastisk måde. På trods af at have rejst i mange lande, så er Lofoten et must-see, hvor jeg skal tilbage. Rejsen har alt i alt været helt fantastisk, og jeg har kunnet fordybe mig i den mest spektakulære natur.”

Ser frem til en sommer med flere gæster

Vi forventer at byde velkommen til over 100 rejsende her på Lofoten i løbet af sommeren. Både vi og vores lokale samarbejdspartnere ser frem til at tage imod hver enkelt af jer og sørge for, at I får oplevelser, som Trine, der vil blive husket længe.

Lofoten venter på jer – er I klar til jeres eget eventyr?

North Away planlagde en perfekt rute med passende vandreture og tid til ro i vanen om aftenen. At køre rundt i Lofotens landskab giver en helt speciel stemning, og man føler sig så lille på en fantastisk måde. På trods at have rejst i mange lande så er Lofoten et must-see, hvor jeg skal tilbage.