Lofoten – Sommerens gruppeture

Velkommen til en sommer af eventyr hos os! Fra de magiske nordlys til storslåede vandreture på Lofotens fjelde, har vi sammensat et udvalg af ture designet til at vække din indre eventyrer. Hver tur er nøje planlagt for at sikre en uforglemmelig oplevelse, uanset om du er til fotografering, vanlife, cykling, eller søger et fællesskab af stærke kvinder på fjeldvandringer. Tag et kig på de enestående rejser vi tilbyder denne sommer – måske finder du netop det eventyr, du drømmer om.

AFHOLDT! FOTOGRAFERING, NATUR & EVENTYR – I marts måned indledte vi sæsonen med en fortryllende fotoekspedition, hvor ti eventyrere forevigede Lofotens uberørte skønhed. Kurser i fotografering, nordlys og kulturelle oplevelser kombineret med sauna og vinterbadning dannede rammen om et eventyr over polarcirklen – et fællesskab og en oplevelse for livet. Derfor holder vi endnu en tur i september.

UDSOLGT! GRUPPEREJSE MED LOFOTEN VANLIFE – Med stor efterspørgsel har vi igen fyldt alle pladser til vores unikke vanlife-eventyr. En rejse hvor frihed, fællesskab og naturoplevelser står på dagsordenen. Vi vandrer, laver mad over åben ild og oplever midnatssolen sammen. Den ultimative frihedsfølelse på fire hjul – vær med næste gang og oplev magien selv!

EN EPISK CYKELREJSE MED CYKELDRENGENE – Forbered dig på et cykeleventyr ud over det sædvanlige! Vi cykler gennem kystlinjen i Lofoten og oplever det vilde, autentiske friluftsliv. Med Emil og Nicklas forrest, venter der en tur, der udfordrer både fysik og ånd, og som garanterer minder for livet – fra midnatssol til majestætiske landskaber.

UDSOLGT! GIRLPOWER: 6 DAGE & 6 FJELDE! Vores første Girlpower-tur er nu udsolgt, og vi glæder os til at dele en uge fyldt med vandring, samhørighed og naturskønne oplevelser på Lofotens fjelde. Seksten eventyrlystne kvinder er klar til at udforske, nyde fællesskabet og opleve alt det, som Lofotens rå natur har at byde på.

GIRLPOWER 2.0: 6 DAGE & 6 FJELDE – Ekstra Tur! På grund af den overvældende interesse har vi tilføjet Girlpower 2.0 til vores sommerprogram! Denne nye tur lover de samme uforglemmelige oplevelser med vandreture, naturindtryk og afslappende aftener. Bliv en del af et stærkt fællesskab, der tager på opdagelse i Lofotens bjergtagende landskaber. Sikre din plads på den næste rejse nu!

LOFOTEN RETREAT – Slut sommeren af med et pusterum i Lofotens betagende natur. Dette kvindefokuserede retreat, ledet af øens egen ekspert Fie, tilbyder yoga med udsigt, vandring blandt fjelde og dybe dyp i det arktiske hav, afrundet med samvær og veganske delikatesser. Fem dage dedikeret til ro, fornyelse og fællesskab – en sensommerdrøm!

FOTOGRAFERING, NATUR & EVENTYR – Vi gentager succesen fra marts, og inviterer på endnu et fællesskab omkring fotografering, natur og eventyr. Det bliver med prisvindende Sarah som fotoguide og Bjørn og Fie som Lofoten guides. Vi opsøger nordlyset hver aften, at der er mulighed for det. Det bliver vildt, igen!


Er du fristet? Tøv ikke med at kontakte os for at sikre din plads på vores næste eventyr – hvor naturen møder nærvær og nye venskaber fødes under de arktiske himmelstrøg. 🌞